top of page

algemene voorwaarden

  • Al onze kamerprijzen zijn prijzen per kamer per nacht op basis van 2 personen per kamer, tenzij anders vermeld.

  • N9 Texel werkt met vaste aankomst- en vertrekdagen. Wanneer een verblijf verkort wordt dan dient de gehele geboekte periode betaald te worden. Ongeacht of er eerder wordt uitgecheckt. 

  • Alle prijzen zijn exclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting en gemeentelijke heffingen, tenzij anders vermeld bij het arrangement of de aanbieding.

  • Check in vanaf 15.00 uur. Check out voor 10.00 uur (eerder inchecken of later uitchecken in overleg mogelijk).

  • N9 Texel behoudt zich het recht voor de kamerprijzen op ieder moment te  wijzigen.

  • Huisdieren zijn niet toegestaan.

  • Roken is in het gehele logement niet toegestaan.

  • Gratis WiFi

  • Bij het maken van uw reservering bent u overeen gekomen akkoord te gaan met de Uniforme Voorwaarden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven hore­cadien­sten verlenen en horecaovereenkomsten  sluiten. (Artikel 9.2.2. is belangrijk bij het annuleren van een reservering.) klik hier voor de voorwaarden.

annuleringen

Heeft u een rechtstreekse reservering gemaakt bij N9 Texel dan gelden de volgende gunstige annuleringsvoorwaarden:  


Annuleren tot 7 dagen van tevoren is kosteloos. Hiervoor houden wij als aankomsttijd 15.00 uur aan. Heeft u bijvoorbeeld gereserveerd voor aankomst 6 juli dan mag u tot 13 juli 15.00 uur nog kosteloos bij ons annuleren of uw reservering verplaatsen.  

Een annulering geldt slechts als annulering wanneer deze telefonisch dan wel per e-mail is geannuleerd en als annulering is bevestigd door het  logement.


Deze gunstige annuleringsvoorwaarden gelden niet bij een boeking geplaatst via een derde partij. U dient in het geval van een annulering in dat geval contact op te nemen met het bedrijf waar u de boeking geplaatst heeft.

no show

Ingeval van no-show is de klant in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te betalen. 

privacy

Vanaf 25 mei 2018 geldt in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), wetgeving die de privacy van burgers, en dus onze gasten beter moet beschermen. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. De AVG stelt strenge eisen aan hoe wij om moeten gaan met persoonsgegevens. Uiteraard respecteren wij deze voorwaarden volledig. Echter bij het afnemen van een dienst of het maken van een reservering bij N9 Texel gaat u stilzwijgend akkoord met onze algemene voorwaarden. Eveneens als de opslag van uw privé gegevens als naam, adres, e-mail adres en telefoonnummer ten behoeve van communicatie omtrent onze services en diensten en uw reservering. Wij N9 Texel zullen uw gegevens niet verstrekken aan derde en zullen deze gegevens enkel gebruiken voor het maken van een reservering, het afnemen van diensten en services en directe communicatie. Mocht u bezwaar hebben op het geen bovengesteld vernemen wij het graag van u en zullen wij uw privé gegevens uit ons systeem verwijderen. 

bottom of page